Goede doel

De Zandvoort Circuit Run zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de Zandvoort Circuit Run is in 2024 Villa Joep. 

Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Dat blijkt ook uit de cijfers: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Daar wil Villa Joep verandering in brengen. 
 
Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen moeten kunnen genezen van neuroblastoom. Alles wat Villa Joep doet draagt bij aan deze doelstelling. Daarbij staat het wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom centraal. Om dit onderzoek te financieren is Villa Joep volledig afhankelijk van donaties. 
 
Villa Joep is een organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers. Er zijn geen betaalde medewerkers in dienst. Mede daardoor kan Villa Joep de donateur de belofte doen dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom. 
 
Meer informatie 

Rotaryclub Zandvoort

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving en de speciale Rotaryteams die een luxe arrangement aanbieden, deze inkomsten gaan ook naar het goede doel. Enkele weken na afloop van de Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Hardlopen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Zandvoort Circuit Run nog meer betekenis te geven.
 
Sta je al ingeschreven voor de Zandvoort Circuit Run en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.