Goede doel

De Zandvoort Circuit Run zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de Zandvoort Circuit Run is Stichting Hartekind. 

Tijd voor positief nieuws! Deelnemers aan de Zandvoort Circuit Run hebben ruim €35.000,- opgehaald voor Stichting Hartekind. Een fantastisch bedrag! ?Zonder jullie hulp was dit nooit gelukt. Daarom willen de Hartekinderen jou bedanken in deze video ❤.

Wil je weten wat Hartekind gaat doen met dit geld? Lees het op www.stichtinghartekind.nl

Over Stichting Hartekind

Elk jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren. 90% van deze kinderen wordt volwassen, maar helaas sterft 10% nog altijd aan de gevolgen hiervan. Dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren.
Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Door mee te doen aan de Circuit Run steun je wetenschappelijk onderzoek. Samen staan we sterker, samen maken we het verschil voor alle 25.000 hartekinderen in Nederland! Kijk op www.hartekind.nl voor alle (lopende) onderzoeken die gefinancierd worden.

Rotaryclub Zandvoort

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.