4 km (one lap)

Dit onderdeel van de Zandvoort Circuit Run speelt zich volledig binnen de hekken van het circuit af. 

Parcours

Vanuit de Pitstraat loop je een hele ronde over Circuit Zandvoort. Een unieke kans om het circuit te zien vanuit de ogen van de Formule 1 coureurs. Ontdek de hoogteverschillen van Circuit Zandvoort, race langs de curbstones en race door de geasfalteerde bochten. Circuit Zandvoort is klaar voor de komst van de Formule 1. Wat wordt jouw rondetijd op Circuit Zandvoort?

Start

Je start vanuit de Pitstraat op het Circuit Zandvoort. Bij de Pitboxen staan de kleuren aangegeven van de diverse startvakken, deze corresponderen met de kleur op jouw startnummer. Via deze pitboxen bereik je het juiste startvak. Je kunt vanaf een half uur voor jouw start het startvak in. Het is toegestaan om in een latere groep te starten, eerder is niet mogelijk. 

Bekijk hier de plattegrond van de Paddocks en de startvakken.

Finish

De finish vindt plaats voor de eretribune op het Circuit Zandvoort. Na de finish loop je direct door naar de laatste pitstop en ontvang je jouw welverdiende medaille en een flesje Isostar. Op Paddock 1 wordt een waterpunt ingericht.

Overige deelnemersinformatie

Medaille graveren
Wist je dat je jouw naam en tijd op jouw medaille kunt laten graveren in de Paddock Club? Lees hier hoe dat werkt. 
Omkleden
Omkleden kan in de omkleedruimte op Paddock 2 of in Sporthal Korver. Hoe je hier komt, lees je bij bereikbaarheid. Douchen is ook mogelijk bij Sporthal Korver.
Kledinginname
Je kleding kan je inleveren bij de kledinginname op het Circuit Zandvoort. De kledinginname vind je op Paddock 2. Bij inlevering van je (kleding)tas krijg je een sticker op je startnummer geplakt. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen. Inlevering is wel op eigen risico.

Laat je kleding niet achter bij de startvakken en bind deze niet vast aan de hekken, want deze wordt direct na de start verwijderd.
Lockers
Tegenover de kledinginname worden kluisjes geplaatst. De kosten voor het huren van een kluisje zijn € 5,00 waarvan € 2,00 borg wordt gerekend.

Verzorgingsposten

Onderweg kom je verschillende pitstops tegen waar jij even kunt bijtanken. Hier vind je ook toiletten en een medische post.
PITSTOP FUEL
Finish - Flesje Isostar en Snelle Jelle