4 km (one lap)


4 km (one lap)

Dit onderdeel van de Zandvoort Circuit Run speelt zich volledig binnen de hekken van het circuit af.

Parcours

Vanuit de Pitstraat loop je een hele ronde over Circuit Zandvoort. Een unieke kans om het circuit te zien vanuit de ogen van de Formule 1 coureurs. Ontdek de hoogteverschillen van Circuit Zandvoort, race langs de curbstones en race door de geasfalteerde bochten. Wat wordt jouw rondetijd op Circuit Zandvoort?

Start en finish

De start- en finish van de Zandvoort Circuit Run bevinden zich op Circuit Zandvoort. Alle starts vinden plaats vanuit de pitstraat.

Start

Startvakken
Bij de Pitboxen staan de kleuren aangegeven van de diverse startvakken, deze corresponderen met de kleur op jouw startnummer. Via deze pitboxen bereik je het juiste startvak. Je kunt vanaf 20 minuten voor jouw start het startvak in.

Let op! Het is niet toegestaan om in een eerdere groep te starten. Starten in een latere groep is wel mogelijk.
Bekijk hier de plattegrond van de Paddocks en de startvakken.

Finish

De finish vindt plaats voor de eretribune op Circuit Zandvoort. De tijdslimiet van de 4 km (One Lap) is 35 minuten.

Overige deelnemersinformatie

Kleed- en douchegelegenheid
Omkleden kan in de omkleedruimte op Paddock 2 of in Sporthal Korver. Hoe je hier komt, lees je bij bereikbaarheid. Douchen is ook mogelijk bij Sporthal Korver.
Kleding
Je kleding kan je inleveren bij de kledinginname op Circuit Zandvoort. De kledinginname vind je op Paddock 2. Bij inlevering van je (kleding)tas krijg je een sticker op je startnummer geplakt. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen. Inlevering is wel op eigen risico.

Laat je kleding niet achter bij de startvakken en bind deze niet vast aan de hekken, want deze wordt direct na de start verwijderd.
Lockerwagen
Tegenover de kledinginname worden kluisjes geplaatst. De kosten voor het huren van een kluisje zijn € 5,- waarvan € 1,- borg wordt gerekend.
Prijzen
Bij de wedstrijdloop zijn er geldprijzen te winnen. Klik hier voor het prijzenschema. De prijzen worden enige weken na het evenement overgemaakt. De volgende winnaars worden gehuldigd:

- 1e drie mannen
- 1e drie vrouwen
Verzorgingsposten
Langs het parcours tref je een aantal verzorgingsposten aan. Deze verzorgingsposten zijn altijd aan de rechterkant van het parcours geplaatst. Houdt hier rekening mee wanneer er wordt aangegeven dat er een verzorgingspost aankomt en ga rechts lopen. Hieronder lees je wat er waar aanwezig is en in welke volgorde het uitgedeeld wordt. Tevens vind je hier toiletten en een medische post.
Pitstop fuelAA Drink Iso LemonWater
Finish