Official Björn Borg Race Shirt

Speciaal voor de Zandvoort Circuit Run wordt er een exclusief Official Björn Borg Race Shirt ontworpen. 

Het Official Race Shirt kan voor € 27,50 worden besteld tijdens online inschrijving. Je ontvangt het Official Race Shirt  in de week voor het evenement thuisbezorgd. Je kunt het Official Race Shirt tijdens het evenement dragen! Er is keuze uit een herenshirt (recht model, S t/m XXL) of een damesshirt (getailleerd model, XS t/m XL). 

Deelnemers die niet in Nederland wonen, ontvangen het Official Björn Borg Race Shirt niet op het opgegeven adres. Zij kunnen hun Official Björn Borg Race Shirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen bij de Helpdesk in de Paddock Club.

Het shirt is tijdens het evenement, zolang de voorraad strekt, ook te kopen in de Paddock Club op Paddock 2 voor € 32,50 (alleen pinbetaling mogelijk).

Sneldrogend
Ademende stof 
Geschikt voor hardlopen 
Meer over het Official Björn Borg Race Shirt
Het Official Björn Borg Race Shirt is een high-performance T-shirt gemaakt van superzacht stretchmateriaal op basis van gerecycled polyester. Het T-shirt is uitgevoerd met een bredere mouwinzet waardoor je ongehinderd kunt bewegen. Verder is zowel het model als de achterzoom langer, perfect voor oefeningen boven het hoofd en extra bedekking.

  • Inzetpaneel onder de mouw voor ongehinderde bewegingen en een perfecte pasvorm
  • Bredere mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid
  • Langer model: perfect voor oefeningen boven het hoofd
  • Langere achterzoom voor extra bedekking
Het design voor 2025 wordt later bekend gemaakt.