Bereikbaarheid

Per trein
Zandvoort is per trein goed bereikbaar. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Circuit Zandvoort. Wij adviseren je dan ook nadrukkelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid in het kader van verkeersbeperkingen in Zandvoort door het evenement. Ondanks de extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis.

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:
NS Hup-On Hup-Off express
Op 27 en 28 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk met de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van dit treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers ten gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk.

Zondag 28 maart: Zandvoort Circuit Run
Ook op zondag rijdt het NS Hup treintje door Zandvoort. Vanaf Station Zandvoort pendelt de NS Hup-On Hup-Off express naar de start en finish op Circuit Zandvoort. Van 10:00 tot 11:50 uur kan er gebruik worden gemaakt. Vanaf 15.10 tot 17.00 uur brengt de gratis Hup trein je weer naar station Zandvoort.
Per fiets
Woon je in de buurt? Kom dan met de fiets! Het is mogelijk de fiets te parkeren bij Parking B. Hier zal een fietsenstalling worden ingericht. Stallen is op eigen risico. Er mogen géén fietsen worden geparkeerd op Paddock 1 en 2.
Per bus
Zandvoort is bereikbaar met buslijn 80. Lijn 80 rijdt vanaf de Marnixstraat in Amsterdam via Haarlem Spaarnwoude, Heemstede/Aerdenhout naar het centrum van Zandvoort. Vanaf het centrum kun je lopend naar het circuit (10 minuten).

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:
www.9292ov.nl
P+R locaties
Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van de onderstaande P+R-locaties, waarvandaan je op de trein naar Zandvoort kunt stappen. Je kunt ook gebruik maken van een P+R bij jou in de buurt.

P+R parkeerplaats Amsterdam-Sloterdijk: betaald parkeren, 200 beschikbare plaatsen;
P+R parkeerplaats Haarlem Spaarnwoude: gratis, 100 beschikbare plaatsen;
P+R parkeerplaats Heiloo: gratis, 234 beschikbare plaatsen;
P+R parkeerplaats Castricum: gratis, 265 beschikbare plaatsen;
P+R parkeerplaats Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Bloemendaal: gratis, 40 beschikbare plaatsen per station.

Looproute vanaf het station
Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort. Hier is de start van de Zandvoort Circuit Run.

Betaald parkeren
Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

1) Circuit Zandvoort
Op het circuit kan geparkeerd worden voor € 10,-. Neem hiervoor gepast geld mee of pin je ticket (dit jaar ook pin mogelijk). Toegang is via de hoofdingang van het Circuit Zandvoort. Alle parkeeropbrengsten zijn bestemd voor het goede doel.

2) Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,50 per uur. Een dagkaart kost € 13,70,-. Ter hoogte van Boulevard 4 kan je eenvoudig op het circuit komen via de zij-ingang. Volg het wandelpad, deze komt uit op Parking A bij de eretribune.