Bereikbaarheid

De Zandvoort Circuit Run is het beste te bereiken met de trein. De badplaats is door verkeersbeperkingen met de auto slecht bereikbaar. We raden alle deelnemers dan ook aan: kom met de trein. Het  station bevindt zich op loopafstand van Circuit Zandvoort.
Bewonersboekje
Bekijk het bewonersboekje voor meer informatie voor inwoners van Zandvoort en de geldende ontsluitingen die in het weekend gelden. 

Bewonersboekje
Let op! Omleiding: Prinsenbrug afgesloten door werkzaamheden tijdens Zandvoort Circuit Run
De Prinsenbrug over het Spaarne heeft onderhoud nodig. Daarom wordt de brug afgesloten van 15 maart tot en met 30 maart 2024. Het verkeer wordt omgeleid. Dit betekent dat tijdens de Zandvoort Circuit Run de brug gesloten is. 

Omleiding
Automobilisten, fietsers en voetgangers leiden we om. We begrijpen dat dit extra reistijd kost. 
  • Verkeer tussen Centrum/Noord en de A9 volgt een omleiding over de Schoterbrug
  • Verkeer tussen Zandvoort en de A9 volgt een omleiding over de N205 en de Prins Bernhardlaan

Belangrijke bereikbaarheidstips

Parkeerkaart
Het is mogelijk om op Circuit Zandvoort te parkeren, indien je een parkeerkaart hebt aangeschaft. Let op! Deze parkeerkaarten zijn uitverkocht. Heb je geen parkeerkaart? Kom dan niet naar Circuit Zandvoort om te parkeren! 
Vanaf Bloemendaal aan Zee
Kom je vanaf Bloemendaal aan Zee? Dan kun je parkeren in de parkeervakken aan de boulevard. Let op! Dit is betaald parkeren. 
Vanaf Zandvoortse Laan / Bentveld of Aardenhout-Zandvoort
Kom je vanaf de Zandvoortse Laan / Bentveld of Aerdenhout–Zandvoort? Dan kun je parkeren bij Duintjesveld. Rijd niet door naar Circuit Zandvoort, deze parkeerplaats is vol. Bij de Boulevard kun je niet komen i.v.m afsluitingen.
Overige bezoekers Zandvoort
Alle overige bezoekers verwijzen we naar P-Zuid in Zandvoort. 

Kom naar Zandvoort met het OV

Per trein
Zandvoort is per trein goed bereikbaar. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Circuit Zandvoort. Wij adviseren je dan ook nadrukkelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid in het kader van verkeersbeperkingen in Zandvoort door het evenement. Ondanks de extra treinen die worden ingezet, kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis. Let op! De extra treinen zijn vanaf zaterdag zichtbaar in de NS Reisplanner. 
NS Hup-On Hup-Off Express
Op 23 en 24 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off Express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van het treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk.
 
Zondag 24 maart: Zandvoort Circuit Run
Ook op zondag rijdt het NS Hup treintje door Zandvoort. Vanaf Station Zandvoort pendelt de NS Hup-On Hup-Off express naar de start en finish op het Circuit Zandvoort. Van 10.00 tot 11.50 kan er gebruik worden gemaakt. Vanaf 15.10 tot 17.00 brengt de gratis Hup trein je weer naar station Zandvoort.
 
Het NS Supporter van Bewegen team is er beide dagen om deelnemers aan te moedigen, door te verwijzen en op de terugweg te feliciteren!
Per fiets
Woon je in de buurt? Kom dan met de fiets! Het is mogelijk de fiets te parkeren in de aangegeven fietsenstalling aan de toegangsweg van Circuit Zandvoort. Stallen is op eigen risico. Er mogen géén fietsen worden geparkeerd op Paddock 1 en 2.
Per bus
Zandvoort is bereikbaar met buslijn 80. Lijn 80 rijdt vanaf de Marnixstraat in Amsterdam via Haarlem Spaarnwoude, Heemstede/Aerdenhout naar het centrum van Zandvoort. Vanaf het centrum kun je lopend naar het circuit (10 minuten).

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:
www.9292ov.nl
P+R locaties
Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van de onderstaande P+R-locaties, waarvandaan je op de trein naar Zandvoort kunt stappen. Je kunt ook gebruik maken van een P+R bij jou in de buurt.

P+R Amsterdam-Sloterdijk | Betaald parkeren | 200 beschikbare plaatsen;
P+R Haarlem Spaarnwoude | Gratis | 100 beschikbare plaatsen;
P+R Heiloo | Gratis | 234 beschikbare plaatsen;
P+R Castricum | Gratis | 265 beschikbare plaatsen;
P+R Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Bloemendaal | Gratis | 40 beschikbare plaatsen per station.

Looproute vanaf het station
Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort. Hier is de start van de Zandvoort Circuit Run.
Kom je toch met de auto?
Het advies is om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen, maar wil je toch graag met de auto komen? Houd dan rekening met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

1. Circuit Zandvoort
Via Circuit Zandvoort kun je parkeerkaarten kopen voor de Zandvoort Circuit Run. Koop hier je ticket. 

2. Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50,-. Let op! De Boulevard is alleen te bereiken vanaf Bloemendaal aan Zee.