Paddock | Supporters

Racen tijdens de Zandvoort Circuit Run is niet alleen voor jou een unieke beleving, maar ook voor jouw supporters! Slechts één keer per jaar is het mogelijk om zó dichtbij het heilige asfalt, de pitboxen, de finish, het supportersterras en de kombochten van Zandvoort te komen. Met ronkende motoren, Formule 1 simulators en een race festival op de Paddock is er genoeg te beleven! 

Supporterticket

Supporters geven jou nét dat beetje extra om naar de finish te racen. Wil jij jouw supporters meenemen naar Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supporterticket. Een supporterticket kost 5 euro en is te bestellen via de inschrijfmodule. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang. Elke deelnemer van de Picnic Kids Circuit Run en de Circuit Run Specials ontvangt één supporterticket bij inschrijving. Wil je meer dan één supporter mee nemen? Op zondag 24 maart zijn bij de entree van Circuit Zandvoort nog tickets verkrijgbaar.
Jouw startnummer en/of QR-code geven toegang tot Circuit Zandvoort.
Geen startnummer ontvangen? Bij de toegang op Circuit Zandvoort wordt jouw inschrijving gecontroleerd, zodat je alsnog een reserve startnummer kunt ophalen bij de Helpdesk in de Paddock Club.
Het is niet toegestaan om fietsen te parkeren op de Paddock. Parkeer jouw fiets in de fietsenstalling op de parkeerplaats.
Honden zijn niet toegestaan op de Paddock.
Houd je aan de gedragsregels van Circuit Zandvoort. Lees de gedragsregels hier. 
Kom je de lopers aanmoedigen? Op het circuit zijn diverse locaties waar je als supporter het beste uitzicht hebt, bijvoorbeeld het Supporters Terras boven de Pitboxen (toegang via de trappen op Paddock 1). Vanaf het terras heb je zicht op zowel de start als finish.

Op diverse plaatsen langs de baan kun je ook deelnemers aanmoedigen. Deze locaties zijn toegankelijk vanaf Paddock 2, achter de Paddock Club. Na afloop is het bovendien gezellig nagenieten op Paddock 2 of in de Paddock Club. Daar staan diverse cateringpunten, waar je iets te eten en/of drinken kan kopen.

Eretribune

Tijdens het evenement is de eretribune, met zicht op de start en finish en een zeer groot gedeelte van het racecircuit, vrij toegankelijk. De eretribune biedt voldoende plaatsen en is alleen bereikbaar via Parking A.