Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de Zandvoort Circuit Run 2023 is geopend! 

Business Run

Meer informatie


Business Run

Meer informatie
Kids Circuit Run

Meer informatie


Kids Circuit Run

Meer informatie

Tarieven

10 Engelse Mijl (16,1 km)€ 26,-
12 km€ 24,-
4 km (One Lap)€ 17,-
Kids Circuit Run€ 5,-
Circuit Run Specials€ 5,-

Business Run 16,1 km
€ 475,- (excl. BTW)
Business Run 12 km
€ 450,- (excl. BTW)
Business Run 4 km
€ 325,- (excl. BTW) 

Een Goede Doelen Team profiteert van de voordelen van een Business Team en een korting van € 50,- op de inschrijftarieven.
  • Nederlandse abonnees van Runner’s World ontvangen € 10,- korting op het inschrijfgeld van de 10 Engelse Mijl, 12 km en 4 km. 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registatiechip (thuisbezorgd)
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Veilig en afgesloten parcours
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Voor en na de loop: optie tot massage
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring


Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Official Björn Borg Race Shirt

€ 25,-
Meer over het Race ShirtLe Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap


Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,-. Je kunt je medaille laten graveren in de Paddock Club op Paddock 2. 

Donatie goede doel

We hebben dit jaar gekozen voor Villa Joep als ons goede doel. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting, die zich inzet op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezing is schrikbarend laag. 

Parkeerkaart

Het advies is om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen, maar wil je toch graag met de auto komen? Houd dan rekening met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

Het is ook mogelijk om op CM.com Circuit Zandvoort te parkeren. Hiervoor dien je een parkeerkaart te kopen via de website van CM.com Circuit Zandvoort.

Koop hier een parkeerticket 

Supportersticket

Supporters geven jou nét dat beetje extra om naar de finish te racen. Wil jij jouw supporters meenemen naar CM.com Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supportersticket. Racen tijdens de Zandvoort Circuit Run is niet alleen voor jou een unieke beleving, maar ook voor jouw supporters! Slechts één keer per jaar is het mogelijk om zó dichtbij het heilige asfalt, de pitboxen, de finish, het supportersterras en de kombochten van Zandvoort te komen. Met ronkende motoren, Formule 1 simulators en een race festival is er genoeg te beleven! Koop jouw tickets via de inschrijfmodule.