Picnic Kids Circuit Run 


Picnic Kids Circuit Run 


Heb jij altijd al eens op een echt racecircuit willen hardlopen? Doe dan mee aan de Picnic Kids Circuit Run. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 900 meter (4 t/m 9 jaar) of 2,6 km (10 t/m 13 jaar).

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan voor € 5,50 online in en ontvang jouw startnummer met je voornaam en tijdregistratie per post thuis. Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan de Picnic Kids Circuit Run één supportersticket bij inschrijving.
De Picnic Kids Circuit Run 2024 is uitverkocht! 

Start en finish

Voorafgaand aan de start van de Picnic Kids Circuit Run wordt er een warming-up gegeven. Na de finish ontvang je een mooie medaille. Ook loop je met een tijdregistratiechip, dan kun je na afloop terugzien hoe hard jij hebt gelopen!
Bekijk hier de plattegrond van de Paddocks en de startvakken.

Parcours
Je start vanuit de Pitstraat, waar normaal de raceauto’s van start gaan. Daarna ren je door de scherpe Tarzanbocht en over de Hunzerug. Je komt onderweg een paar raceauto’s tegen en ook hoor je gave muziek.

Begeleiding kinderen
Ouders met kinderen van 4 t/m 6 jaar mogen met hun kind meelopen over het parcours. Begeleiding bij oudere kinderen is niet toegestaan.
Supporters
Supporters geven jou nét dat beetje extra om naar de finish te racen. Wil jij jouw supporters meenemen naar Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supportersticket. Elke deelnemer van de Picnic Kids Circuit Run en de Circuit Run Specials ontvangt één supportersticket bij inschrijving. Wil je meer dan één supporter mee nemen? Dan kun je deze bestellen bij inschrijving voor € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Tijdslimiet
Bij de Picnic Kids Circuit Run geldt een tijdslimiet van 30 minuten.
Kinderactiviteiten
Na de loop vindt er op Paddock 2 een aantal jeugdactiviteiten plaats. Welke activiteiten dit zijn, is nog een verrassing, maar het is zeker de moeite waard om te blijven. Zo kun je ook meteen de toplopers aanmoedigen tijdens de 12 km wedstrijd.