Training


Training

Een goede voorbereiding is een belangrijke basis voor het voltooien van jouw Zandvoort Circuit Run. Ook voor de editie van 2024 worden diverse trainingen en schema's aangeboden.

Pre-Run Zandvoort Circuit Run

25 februari 2024

Wanneer je in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, mag de Pre-Run Zandvoort Circuit Run niet ontbreken in jouw optimale trainingsschema. Er staat een 9 km op het programma, een ideale voorbereiding op de langere afstanden. Ook als je niet in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze Run. Na de start bij SV Zandvoort loop je al snel richting hét Formule 1-Circuit. Met een uniek zicht op het Circuit Zandvoort loop je parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht, om vervolgens kort daarna te finishen.

Klik hier voor meer informatieStart to Run loopclinic bij KAV-Holland in Haarlem


Ben je een beginnende hardloper en op zoek naar een nieuw sportief doel? Meld je dan snel aan voor de Start to Run Cursus bij KAV-holland. De cursus Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zeven weken en hierna kun je ongeveer 30 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

De eerste training wordt gegeven op zaterdag 4 februari zodat je na 7 weken precies op tijd klaar bent om deel te nemen aan Zandvoort Circuit Run op zondag 26 maart. Race 4 km over het circuit in de sporen van Max. De cursus kost € 50,- en als cursuslid krijg je 10% korting op schoenen bij RunX-Haarlem. De wat meer gevorderde loper die naar een hoger niveau wil, kan zich direct aansluiten bij de vereniging dat is de manier om sneller te worden dankzij de ervaren trainers bij KAV-Holland. Ook ben je van harte welkom op de clinic, dan volg je een ander programma.

Zodra de informatie over 2024 bekend is, zal dit hier worden gedeeld. 

Aanmelden