Vrijwilligers

Hoe klein of groot een evenement van Le Champion ook is, ieder evenement is een succes door de betrokken vrijwilligers. Ook om de Zandvoort Circuit Run een succes te maken zullen veel vrijwilligers in touw zijn. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf is een groot aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het hardlopen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij de grootste sportevenementen organisatie? 

Wil jij als vrijwilligers helpen?

Ja, ik wil graag helpen!

Diverse taken

Een aantal van de taken die je doet als vrijwilliger tijdens de Zandvoort Circuit Run:
  • Helpen bij diverse pitstops
  • Regelen van de kledinginname- en uitgifte
  • Helpen als verkeersregelaar langs het parcours
  • Helpen bij de begeleiding van de start
  • Uitdelen van medailles bij de finish


Aanmelden

Wil je tijdens het evenement (of in de weken daarvoor tijdens de voorbereidingen) jouw handen uit de mouwen steken en hierdoor optimaal de sfeer van de Zandvoort Circuit Run proeven, meld je dan aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. We zorgen uiteraard goed voor je en daarnaast ontvang je een herinneringsshirt van de Zandvoort Circuit Run. 
Verenigingen die op deze manier ook bij de Zandvoort Circuit Run betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

Ben jij al vrijwilliger?

Meld je dan hier direct aan voor een dienst