Vrijwilligers

Hoe klein of groot een evenement van Le Champion ook is, ieder evenement is een succes door de betrokken vrijwilligers. Ook om de Zandvoort Circuit Run een succes te maken zullen veel vrijwilligers in touw zijn. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf is een groot aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het hardlopen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij de grootste sportevenementen organisatie? 

We zorgen uiteraard goed voor je en daarnaast ontvang je een herinneringsshirt van de Zandvoort Circuit Run. Verenigingen die op deze manier ook bij de Zandvoort Circuit Run betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl
 
 Ja, ik wil graag helpen! 

Openstaande taken

Onderstaande taken staan nog open voor zondag 27 maart. 
Omloop van Zandvoort
Uitgifte stuurbordjes en stempelkaarten
6.45 - 10.00 uur
Je ontvangt de deelnemers en geeft ze een stuurbordje en een stempelkaart. 
Begeleiden parkeren 
6.45 - 10.00 uur
Je ontvangt de deelnemers op de parkeerplaats en scant hun parkeerkaart. 
Zandvoort Circuit Run
Parcoursmedewerker
9.00 of 9.45 - 16.00 uur
Als parcoursmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het parcours. Voor het evenement, dan zet je een deel van het parcours af met hekken, linten en verbodsborden en zorg je ervoor dat het er strak uitziet, tijdens het evenement heb je de controle op het parcours en na afloop help je met de afbouw van het parcours.
Verkeersregelaar
9.45 - 16.00 uur
Als verkeerregelaar ben je medeverantwoordelijk voor het parcours. Voor het evenement, dan zet je een deel van het parcours af met hekken, linten en verbodsborden en zorg je ervoor dat het er strak uitziet, tijdens het evenement heb je de controle op het parcours en na afloop help je met de afbouw van het parcours. Je ontvangt van ons een code waarmee je een verkeersregelaars cursus kunt doen waardoor je weet wat er van je wordt verwacht. Dit is een onlinecursus van ongeveer 1 uur.
Ben je enthousiast? Neem contact met ons op! Mail naar vrijwilligers@lechampion.nl of bel of Whatsapp naar 06-57620098.