Inschrijven Business Run


Inschrijven Business Run


Meedoen aan de Zandvoort Circuit Run met jouw collega's is dé perfecte manier van teambuilding. Daag jouw team uit om op zondag 30 maart aan de start te staan van de 16e editie van de Zandvoort Circuit Run. Samen de strijd aangaan op het afwisselende parcours. Na de finish proost je met jouw collega's en/of relaties in de Dutch Grand Prix Lounge op jullie prestaties en een onvergetelijke dag.

Inschrijven

De inschrijving voor de Business Run is gesloten. De inschrijving voor de Zandvoort Circuit Run 2025 opent medio augustus. 
Business Run 4 km (One lap)
€ 375,- (excl. BTW)

Business Run 12 km
€ 500,- (excl. BTW)

Business Run 10 Engelse Mijl
€ 525,- (excl. BTW)

Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de Dutch Grand Prix Lounge. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Zandvoort Circuit Run.

''Het geeft een gevoel van vrijheid''


- Intra Lighting

''Het bevordert het gevoel van saamhorigheid''

- BPD

''Met elkaar en voor elkaar''


- VodafoneZiggo

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.