Vrijwilligers

Om van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run een succes te maken zullen veel vrijwilligers in touw zijn. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf is een groot aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Een aantal van deze taken is bijvoorbeeld het helpen bij de diverse pitstops, de kledinginname- en uitgifte, als verkeersregelaar langs het parcours of het helpen bij de begeleiding van de start en het uitdelen van de medaille bij de finish.

Verenigingen die op deze manier ook bij de Runner’s Zandvoort Circuit Run betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

Wil je tijdens het evenement (of in de weken daarvoor tijdens de voorbereidingen) jouw handen uit de mouwen steken en hierdoor optimaal de sfeer van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run proeven, meld je dan via onderstaande button aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Naast een lunchpakket en een aantal consumptiebonnen ontvangen alle vrijwilligers het speciale herinneringsshirt van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run.

Meld je hier direct aan als vrijwilliger van Le Champion!

Voor verdere vragen neem je contact op via dit formulier.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief