• Nieuws
  • Nieuw deze editie: de 10 Engelse Mijl (16,1 km) en 4 km!

Nieuw deze editie: de 10 Engelse Mijl (16,1 km) en 4 km!

Deze editie hebben wij twee nieuwe afstanden op het programma staan. De halve marathon ruilen we om voor de 10 Engelse Mijl (16,1 km) en de ronde van 5 km wordt een ronde van 4 km, waarbij het parcours zich volledig op het circuit afspeelt.

Het parcours van de 10 Engelse Mijl (16,1 km) start met een ronde over het circuit, gevolgd door enkele kilometers over het strand. Daarna wordt het zand van de schoenen gelopen door het parcours te volgen over het slingerende en heuvelachtige fietspad richting de Zuid-Boulevard. De laatste kilometers brengen je door het sfeervolle centrum van Zandvoort, waarna er vervolgens gefinisht wordt voor de eretribune op het circuit.

Het parcours van de 4 km (One Lap) start vanuit de Pitstraat en neemt je verder mee over het circuit. Het circuit zit vol met bochten en kleine klimmetjes, waarmee jij uitgedaagd wordt om de snelste versie van jezelf te laten zien. Vergelijk na afloop van het Formule 1 weekend in Zandvoort jouw snelle tijd met de tijd die Max Verstappen heeft neergezet.

Race jij alvast op het circuit voordat de Formule 1 Coureurs van start mogen op 3 mei?