Tarieven

De inschrijving voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2020 gaat half oktober 2019 van start. Wil je graag dat we jou op de hoogte houden over de start van de inschrijving? Meld je dan via onderstaande knop aan voor onze nieuwsbrief. 

Halve marathon € 23,-
Houd mij op de hoogte
Kids Run 2,5 km € 3,50
Houd mij op de hoogte
Kids Run 900 meter € 3,50
Houd mij op de hoogte

Korting abonnees Runner's World

Runner’s World is het meest gelezen hardloopblad van Nederland en al vanaf de eerste editie van de Zandvoort Circuit Run titelsponsor van het evenement. Ben jij abonnee van Runner’s World? Dan ontvang je maar liefst 50 procent korting op het inschrijfgeld. De korting wordt automatisch berekend als je jouw abonneenummer invult op het inschrijfformulier. Meer informatie over de abonnementen van Runner’s World vind je hier.

Business Run

Momenteel is de inschrijving voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Business Run gesloten, deze gaat medio oktober weer open.  Voor meer informatie over de Runner’s World Zandvoort Circuit Business Run klik hier. 

Aangepast sporten

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil er ook graag zijn voor sporters met een beperking. Daarom staan er ook twee onderdelen voor wheelers op het programma: de Circuit Run Specials 900 meter én 4 km. Voor meer informatie over de Circuit Run Specials klik hier.