Tarieven

Inschrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2019 is mogelijk t/m maandag 18 maart.

Halve marathon € 23,-
Inschrijven
12 km € 19,-
Inschrijven
5 km € 12,-
Inschrijven
Kids Circuit Run 2,5 km € 3,50
Inschrijven
Kids Circuit Run 900 meter € 3,50
Inschrijven

Korting abonnees Runner's World

Runner’s World is het meest gelezen hardloopblad van Nederland en al vanaf de eerste editie van de Zandvoort Circuit Run titelsponsor van het evenement. Ben jij abonnee van Runner’s World? Dan ontvang je maar liefst 50 procent korting op het inschrijfgeld. De korting wordt automatisch berekend als je jouw abonneenummer invult op het inschrijfformulier. Meer informatie over de abonnementen van Runner’s World vind je hier.

Business Run

Voor de Business Run gelden de onderstaande tarieven. Let op! Per aanmelding voor de Business Run betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Business Run zijn exclusief 21% BTW. Klik hier voor meer informatie over de Business Run.

Business halve marathon eerste team € 500,-
Inschrijven
Business halve marathon volgende team(s) € 350,-
Inschrijven
Business 12 km eerste team € 475,-
Inschrijven
Business 12 km volgende team(s) € 325,-
Inschrijven
Business 5 km eerste team € 325,-
Inschrijven
Business 5 km volgende team(s) € 200,-
Inschrijven

Aangepast sporten

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil er ook graag zijn voor sporters met een beperking. Daarom staan er ook twee onderdelen voor wheelers op het programma: de Circuit Run Specials 900 meter én 4 km. Circuit Run Special 4 km is een onderdeel voor wheelers. De Circuit Run Specials 900 meter is een onderdeel voor kinderen met een wheeler of racerunner. Klik hier voor meer informatie over de Circuit Run Specials.

Circuit Run Specials 4 km € 10,00
Inschrijven
Circuit Run Specials 900 meter € 3,50
Inschrijven