Inschrijven Goede Doelen TeamInschrijven Goede Doelen Team


Meedoen aan de Zandvoort Circuit Run met een Goede Doelen Team is dé perfecte manier om een sportieve uitdaging te combineren met het inzamelen van geld voor een goed doel. Daag jouw team uit om op zondag 24 maart aan de start te staan van de 14e editie van de Zandvoort Circuit Run. Samen de strijd aangaan op het afwisselende parcours. Na de finish proost je met jouw team in de Dutch Grand Prix Lounge op jullie prestaties en een onvergetelijke dag. 

Inschrijven

De inschrijving voor de Zandvoort Circuit Run 2024 is geopend!
Goede doelen Team 4 km
€ 375,- (excl. btw)


Goede Doelen Team 12 km
€ 500,- (excl. btw)


Goede Doelen Team 10 EM
€ 525,- (excl. btw)


Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket, ook voor Goede Doelen Teams 

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de Dutch Grand Prix Lounge. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Zandvoort Circuit Run.

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.