Startnummer

Heb jij vragen over jouw Zandvoort Circuit Run startnummer? Bekijk dan hieronder alle informatie over de startnummers..

Startnummer

Jouw Zandvoort Circuit Run startnummer valt uiterlijkde woensdag voor het evenement bij jou op de deurmat.

Geen startnummer ontvangen

Heb jij nog geen startnummer ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve startnummer.

Let op! De startnummers worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het startnummer al binnen heeft en jij nog niet. Daarnaast worden het startnummer en het ODLO runningshirt apart van elkaar verstuurd.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in de Runnerstent bij Paddock 2. Deze is geopend vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur. Er is géén Helpdesk in het startgebied.

Startnummer annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 24 februari 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere hardloper. Dit kan je doen via de ‘vraag & aanbod’ pagina op de website. Deze pagina komt beschikbaar na 15 maart 2021.

Startnummer overdragen

Via jouw MyLaps account kan je jouw inschrijving overgedragen. Om dit te doen log je in op je persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is tot vrijdag 26 maart 11.59 uur.

Let op! De naam op het startnummer kan dus niet meer gewijzigd worden. Wel wordt de naam in het systeem veranderd, dus de naam komt goed in de uitslagen. De inschrijving kan niet worden meegenomen naar volgend jaar.