Sponsors stellen zich voor

Runner’s World 

Runner’s World magazine is al jaren hét hardloop magazine in Nederland. In 2008 is Runner’s World in samenwerking met Le Champion begonnen om een uniek hardloop evenement neer te zetten in Zandvoort. De in de hardloopwereld inmiddels bekende namen van Runner’s World en Le Champion hebben mede geleid tot het ongekende succes van de eerste editie van de Zandvoort Circuit Run. De fantastische omgeving van Zandvoort én het Circuit Zandvoort maken het evenement compleet voor echt iedere loper.

Meer informatie

 

AA-Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in de Benelux. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet precies welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. Met regelmaat organiseert AA Drink daarom feedbacksessies met toplopers om de AA Drink sportdranken te optimaliseren en het assortiment verder te ontwikkelen.

Als official co-sponsor en supplier van de Zandvoort Circuit Run, ondersteunt AA Drink alle deelnemers van alle afstanden met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.

AA DRINK ISO-LEMON
Met de hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op meerdere punten langs het parcours vocht, koolhydraten en mineralen (elektrolyten) aan in de ideale isotone samenstelling. Daarmee blijft jouw vocht- en energiebalans op peil en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Meer informatie over onze complete sportdranken-range?

Meer informatie

 

BJÖRN BORG - #TrainToLive

Bij Björn Borg geloven we in de kracht van sportieve passie en de potentie om jezelf te overstijgen. We zijn trots op onze tennis heritage, en met een sterke focus op onze running-categorie, streven we ernaar om mensen te inspireren om hun grenzen te verleggen en de beste versie van zichzelf te worden. Door onze samenwerking met de Zandvoort Circuit Run combineren we de energie van het circuit met de elegantie van tennis en de vastberadenheid van hardlopen. Met onze hoogwaardige running producten willen we individuen aansporen, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen. Samen creëren we een community die elkaar motiveert om hun sportieve potentieel te bereiken.

Meer informatie

 

Picnic

Picnic is trotse sponsor van de Zandvoort circuit run! Je kent ons vast van die kleine wagentjes. Maar wist je dat er achter die kleine wagentjes een enorm voordeel schuilt? Het voordeel van geen dure winkels. Bij Picnic vind je namelijk al je wekelijkse boodschappen: altijd gratis bezorgd, altijd supervers en altijd voor lage prijzen. We organiseren tijdens dit event de Picnic Kids run en nog veel meer leuke activiteiten en verrassingen voor de kids! Zien we je daar?

Meer informatie

 

Chiquita

Chiquita is er trots op samen te werken met organisaties die aansluiten bij onze missie om de leuke kant van gezond eten onder de aandacht te brengen, vooral als het gaat om het voeden van atleten. Chiquita bananen zijn een perfect, voedzaam tussendoortje voor hardlopers. Ze zijn heerlijk en zitten boordevol essentiële vitamines en mineralen, wat belangrijk is voor het behoud van de energievoorziening van je lichaam. Wij zijn verheugd om de hardlopers van de Dam tot Damloop dit jaar van brandstof te voorzien met onze bananen. Chiquita en hardlopen, de perfecte combinatie! 

Meer informatie​​​

 

Intertent: ‘Elke gebeurtenis een belevenis’

Dat is het credo van Intertent, het tentenverhuurbedrijf van Roland de Boer; een oude bekende in de wereld van tenten en tijdelijke accommodaties. Intertent is een State of the Art leverancier gevestigd in Beverwijk en verhuurt tenten door heel Europa.
Voor elke gelegenheid is er de juiste accommodatie, of het nu gaat om zakelijke evenementen, publieke manifestaties of privé feesten. Intertent is verder dé leverancier voor uw sportevenementen. Of het nu gaat om de finale van de Euro Hockey League, polo evenementen, de Haarlemse Honkbalweek en het Rotterdam Port Tournament, Copa Amsterdam of hardloopevenementen voor Le Champion. Wij leveren faciliteiten voor bijvoorbeeld de hospitality, horeca en overige accommodaties om uw sportevenement tot een succes te maken. Kwaliteit, perfectie, klantgerichtheid en beloven is doen!

Meer informatie

 

Circuit Zandvoort Hospitality

Circuit Zandvoort Hospitality kijkt wederom uit naar de samenwerking met Le Champion voor de Zandvoort Circuit Run. In 2017 hebben wij hard gewerkt aan de NIEUWE horeca hotspots op het Circuit. Naast het Restaurant Bernie’s B&K, met uitkijk op de Tarzanbocht, hebben wij nu ook een Heineken Paddock Bar op Paddock 2!

Ook nieuwsgierig geworden? Breng een bezoekje aan www.bernies.nl of kom langs!

Meer informatie

 

Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij.

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie