Sponsors stellen zich voor

Runner’s World 

Runner’s World magazine is al jaren hét hardloop magazine in Nederland. In 2008 is Runner’s World in samenwerking met Le Champion begonnen om een uniek hardloop evenement neer te zetten in Zandvoort. De in de hardloopwereld inmiddels bekende namen van Runner’s World en Le Champion hebben mede geleid tot het ongekende succes van de eerste editie van de Zandvoort Circuit Run. De fantastische omgeving van Zandvoort én het Circuit Zandvoort maken het evenement compleet voor echt iedere loper.

Meer informatie

 

Intertent: ‘Elke gebeurtenis een belevenis’

Dat is het credo van Intertent, het tentenverhuurbedrijf van Roland de Boer; een oude bekende in de wereld van tenten en tijdelijke accommodaties. Intertent is een State of the Art leverancier gevestigd in Beverwijk en verhuurt tenten door heel Europa.
Voor elke gelegenheid is er de juiste accommodatie, of het nu gaat om zakelijke evenementen, publieke manifestaties of privé feesten. Intertent is verder dé leverancier voor uw sportevenementen. Of het nu gaat om de finale van de Euro Hockey League, polo evenementen, de Haarlemse Honkbalweek en het Rotterdam Port Tournament, Copa Amsterdam of hardloopevenementen voor Le Champion. Wij leveren faciliteiten voor bijvoorbeeld de hospitality, horeca en overige accommodaties om uw sportevenement tot een succes te maken. Kwaliteit, perfectie, klantgerichtheid en beloven is doen!

Meer informatie

 

Center Parcs Park Zandvoort 

Center Parcs Park Zandvoort is een compact en sfeervol park met een hotel en alleen al het uitzicht van de zee verfrist en inspireert. In de duinen vind je Comfort cottages en luxe VIP cottages met privésauna. De cottages variëren in grootte van 2 tot 10 personen.

Direct gelegen aan de boulevard en het strand van Zandvoort aan Zee vindt u het 4-sterren strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. Hier gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met uitgebreide faciliteiten voor sport en ontspanning. U bent in de Randstad en heerlijk buiten tegelijk!

Wat kunt u verwachten:
  • Business Center met 4 vergaderzalen en 4 boardrooms
  • Breed aanbod aan accommodaties inclusief 118 hotelkamers met zeezicht
  • Multifunctionele sporthal
  • Breed aanbod aan restaurants en feestlocaties
  • Ruim aanbod aan activiteiten
  • Eindeloze ontspanningsmogelijkheden (o.a. de Aqua Mundo)
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Met één vast aanspreekpunt stellen wij samen met u graag alles in het werk om er voor u en uw gasten een onvergetelijk verblijf van te maken.

Meer informatie​​​

 

Circuit Zandvoort Hospitality

Circuit Zandvoort Hospitality kijkt wederom uit naar de samenwerking met Le Champion voor de Zandvoort Circuit Run. In 2017 hebben wij hard gewerkt aan de NIEUWE horeca hotspots op het Circuit. Naast het Restaurant Bernie’s B&K, met uitkijk op de Tarzanbocht, hebben wij nu ook een Heineken Paddock Bar op Paddock 2!

Ook nieuwsgierig geworden? Breng een bezoekje aan www.bernies.nl of kom langs!

Meer informatie

 

Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij.

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie