Hoe doe je mee?

Deelnemen aan de virtuele Zandvoort Circuit Run gaat via de Racemap app. Dit is hoe het werkt:

1. Download vanaf maandag 8 maart de Racemap App in de App Store of Google Play Store. Zoek naar ‘Racemap’.

2. Voor het registreren van jouw virtuele Zandvoort Circuit Run heb je een unieke app-url nodig. Deze ontvang je op 9 april via de mail. Vervolgens kun je je naam en startnummer controleren. Via de uitgebreide instructies kun je de stappen verder doorlopen omtrent het activeren van jouw startnummer en live-tracking.

3. Zet in jouw eigen omgeving een parcours uit voor de afstand die jij hebt gekozen (4 km, 12 km of 16,1 km). Vermijd hardlopen in hele kleine rondjes, omdat het GPS signaal van jouw sporthorloge of tracker dan mogelijk niet altijd even nauwkeurig genoeg is. Deel het parcours met jouw familie en vrienden voor support en verzorging onderweg (bijvoorbeeld via WhatsApp). Via de Racemap app kunnen jouw supporters ook zien waar jij aan het lopen bent.

4. Je ontvangt een gepersonaliseerd startnummer verwerkt in de envelop thuis op de deurmat. Speld jouw startnummer op tijdens jouw run voor het echte Zandvoort Circuit Run gevoel! Let op! Als je jezelf inschrijft vóór 22 maart, dan krijg je het startnummer en de optioneel bestelde extra's als het ODLO Runningshirt voor 27 maart thuis gestuurd. 

5. Voor de registratie van jouw finishtijd maken wij gebruik van de Racemap app. Na voltooien van jouw run, wordt jouw tijd automatisch geüpload in de live-uitslagen. Het is ook mogelijk om jouw gelopen run door middel van een activity tracker te uploaden. Hierdoor hoef je je telefoon niet mee te nemen.

6. Loop de door jou gekozen afstand tussen zaterdag 27 maart en zondag 11 april. Tussentijds pauzeren is toegestaan, maar de afstand dient wel als een aaneengesloten run voltooid te worden.

7. Download na afloop een digitaal finishcertificaat en bekijk jouw positie op de uitslagenpagina!