• Wedstrijd

Wedstrijd

Startlijst
Download hier de startlijst voor de wedstrijd 12 km.

Prijzen
Bij de wedstrijd 12 kilometer zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. De eerste prijs voor zowel de mannen als de vrouwen over-all is een geldbedrag van € 1.000,-. De nummers twee bij zowel de mannen als vrouwen ontvangen een bedrag van € 750,-. Een geldbedrag van € 600,- ontvangen de nummers drie.

In totaal zijn bij de mannen 15 geldprijzen te winnen. Bij de vrouwen ontvangen de beste 10 een aantrekkelijk geldbedrag. Alle prijswinnaars dienen bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

Prijzen masters
Bij de masters worden ook geldprijzen beschikbaar gesteld voor de volgende categorieën mannen: MSen, M35, M40, M45, M50, M55, M60, M65, M70 en M75. En bij de vrouwen: VSen, V35, V40, V45, V50, V55, V60, V65 en V70. In alle categorieën ontvangen de drie beste lopers een geldprijs.

Premie parcoursrecord
Een extra premie van € 250,-  is beschikbaar voor verbetering van het parcoursrecord bij zowel de mannen als vrouwen.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats om 14.30 uur in de Runnerstent op Paddock 2. Er is géén prijsuitreiking voor de 5 km en halve marathon en de Kids Circuit Run. Alleen de eerste drie mannen en de eerste drie vrouwen overall worden gehuldigd op het podium.

Startnummers
Neem je deel aan de Wedstrijdloop 12 km, dan ontvang je een startnummer dat ongevouwen op de borst gedragen moet worden.

Overdragen startnummers
De inschrijving is strikt persoonlijk. Het is NIET toegestaan een ander met je startnummer te laten lopen.

Verkeerde categorie
Mocht je in een verkeerde categorie ingedeeld zijn, dan dien je dit vooraf te melden bij de helpdesk. Op de dag van de loop is verandering van categorie niet meer mogelijk.

Aanmelden topatleten
Voor top- en subtoplopers geldt een afwijkende aanmeldprocedure dan via het reguliere online inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie.