Virtuele Zandvoort Circuit Run

Trap samen met ons het Formule 1 seizoen af door zelf te gaan racen tijdens de virtuele Zandvoort Circuit Run! De Zandvoort Circuit Run staat bekend om het meest afwisselende parcours van Nederland. Vanuit de pitstraat racen door de Tarzanbocht, zodra je het circuit verlaat genieten van het strand en de duinen om vervolgens aangemoedigd te worden door alle inwoners van Zandvoort wanneer je door het bruisende centrum loopt. Helaas kunnen we ook dit jaar niet samen genieten van de omgeving en sfeer in en rondom dé bekendste badplaats van Nederland. Daarom dagen wij jou uit om dit jaar te starten vanuit jouw eigen pitstraat tijdens de virtuele Zandvoort Circuit Run. Doe jij tussen 27 maart en 11 april mee in jouw eigen omgeving? Stippel een parcours uit van 4 km (One Lap), 12 km of 16,1 km (10 Engelse Mijl). Download de playlist met opzwepende beats van DJ’s en levensechte racegeluiden and 3, 2, 1 GO!

Het inschrijftarief is € 7,50,-. Je kunt kiezen tussen afstanden van 4 km (One Lap Circuit Zandvoort), 12 km of 16,1 km (10 Engelse Mijl). Inschrijven is mogelijk van 1 maart t/m 8 april.

Pak jij de fiets regelmatig uit de schuur of maak je elke dag een ommetje? Doe dan ook mee met de virtuele Omloop van Zandvoort en de virtuele 30 van Zandvoort. Als je je inschrijft voor alle drie de evenementen betaal je slechts € 17,50 in plaats van € 22,50! Daarnaast ligt er na het voltooien van de drie evenementen een leuke extra op jou te wachten!

Dit krijg je bij jouw inschrijving: 

Gebruik van de speciale event app
Live-tracking (leuk voor jouw supporters!)
Gepersonaliseerd startnummer
Playlist met opzwepende beats van DJ's
Optioneel te bestellen: het eventshirt
Unieke medaille
Officiële uitslag op de uitslagenpagina
Finishcertificaat

ODLO RunningshirtDonatie goede doel


Lidmaatschap Le Champion

Meer informatie

Hoe doe je mee?

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Meer informatie