Supporters

Supporters geven jou nét dat beetje extra om naar de finish te racen. Wil jij jouw supporters meenemen naar CM.com Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supportersticket. Racen tijdens de Zandvoort Circuit Run is niet alleen voor jou een unieke beleving, maar ook voor jouw supporters! Slechts één keer per jaar is het mogelijk om zó dichtbij het heilige asfalt, de pitboxen, de finish, het supportersterras en de kombochten van Zandvoort te komen. Met ronkende motoren, Formule 1 simulators en een race festival is er genoeg te beleven!

Een supportersticket kost 5 euro en is te bestellen via de inschrijfmodule. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Elke deelnemer van de Kids Circuit Run en de Circuit Run Specials ontvangt één supportersticket bij inschrijving. Wil je meer dan één supporter mee nemen? Dan kun je deze bestellen bij inschrijving. Ook is het mogelijk om op de dag een supportersticket te kopen. 

Bestel supporterstickets
Kom je de lopers aanmoedigen? Op het circuit zijn diverse locaties waar je als supporter het beste uitzicht hebt, bijvoorbeeld het Supporters Terras boven de Pitboxen (toegang via de trappen op Paddock 1). Vanaf het terras heb je zicht op zowel de start als finish.

Op diverse plaatsen langs de baan kun je ook deelnemers aanmoedigen. Deze locaties zijn toegankelijk vanaf Paddock 2, achter de Paddock Club. Na afloop is het bovendien gezellig nagenieten op Paddock 2 of in de Paddock Club. Daar staan diverse cateringpunten, waar je iets te eten en/of drinken kan kopen.

Eretribune

Tijdens het evenement is de eretribune, met zicht op de start en finish en een zeer groot gedeelte van het racecircuit, vrij toegankelijk. De eretribune biedt voldoende plaatsen en is alleen bereikbaar via Parking A.