• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Runner’s WorldLogo Runner's World - Zandvoort Circuit Run
Runner’s World magazine is al jaren hét hardloop magazine in Nederland. In 2008 is Runner’s World in samenwerking met Le Champion begonnen om een uniek hardloop evenement neer te zetten in Zandvoort. De in de hardloopwereld inmiddels bekende namen van Runner’s World en Le Champion hebben mede geleid tot het ongekende succes van de eerste editie van de Zandvoort Circuit Run. De fantastische omgeving van Zandvoort én het Circuit Zandvoort maken het evenement compleet voor echt iedere loper.

Meer informatie: www.runnersweb.nl.


Odlo
Odlo is de uitvinder van functioneel sportondergoed en het drielagenprincipe. Als marktleider in technologie met bijna 70 jaar ervaring streeft Odlo ernaar om het beste functionele sportondergoed te produceren voor mensen die van bewegen houden – in alle weersomstandigheden, met elke denkbare intensiteit. Het merk inspireert mensen om naar buiten te gaan, om plezier te hebben in hun sport en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Odlo staat voor compromisloze, hoge eisen aan functionaliteit, draagcomfort en kwaliteit.
Odlo is met zijn sportondergoed Europese marktleider in het segment functionele sportkleding. Verdere succesvolle productlijnen zijn Highline (Outdoor), Running, X-Country, Bike, Tec Shirts, Kids en Accessories.


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Weleda. Puur natuur net als jij  
Niets voelt beter dan jezelf verzorgen met puur natuurlijke verzorgingsproducten zonder synthetische toevoegingen. Want de natuur, dat zijn wij. De natuur weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Daarom ontwikkelen wij als sinds 1921 gezicht- en lichaamsverzorgingsproducten met uitsluitende natuurlijke ingrediënten.

Producten die goed zijn voor jou én voor de wereld, omdat ze op een duurzame manier zijn gemaakt met pure ingrediënten.

Weleda verbindt zich vanaf 1 januari 2018 met veel plezier aan Le Champion. Wij willen op deze manier heel hardlopend Nederland kennis laten maken met de kracht van Arnica Sportverzorging. Arnica Massageolie, het boegbeeld van onze 100% natuurlijke sportverzorgingslijn, versterkt het effect van sportmassage, voorkomt spierpijn en bevordert spierherstel!

Ga voor meer informatie over Weleda en ons Arnica Sportverzorgingsassortiment naar www.weleda.nl


Intertent: ‘Elke gebeurtenis een belevenis
Dat is het credo van Intertent, het tentenverhuurbedrijf van Roland de Boer; een oude bekende in de wereld van tenten en tijdelijke accommodaties. Intertent is een State of the Art leverancier gevestigd in Beverwijk en verhuurt tenten door heel Europa.

Voor elke gelegenheid is er de juiste accommodatie, of het nu gaat om zakelijke evenementen, publieke manifestaties of privé feesten. Intertent is verder dé leverancier voor uw sportevenementen. Of het nu gaat om de finale van de Euro Hockey League, polo evenementen, de Haarlemse Honkbalweek en het Rotterdam Port Tournament, Copa Amsterdam of hardloopevenementen voor Le Champion. Wij leveren faciliteiten voor bijvoorbeeld de hospitality, horeca en overige accommodaties om uw sportevenement tot een succes te maken. Kwaliteit, perfectie, klantgerichtheid en beloven is doen!

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op www.intertent.nl of neem telefonisch contact met ons op voor een persoonlijk toelichting.


Center Parcs Park Zandvoort 

Center Parcs Park Zandvoort is een compact en sfeervol park met een hotel en alleen al het uitzicht van de zee verfrist en inspireert. In de duinen vind je Comfort cottages en luxe VIP cottages met privésauna. De cottages variëren in grootte van 2 tot 10 personen.

Direct gelegen aan de boulevard en het strand van Zandvoort aan Zee vindt u het 4-sterren strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. Hier gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met uitgebreide faciliteiten voor sport en ontspanning. U bent in de Randstad en heerlijk buiten tegelijk!

Wat kunt u verwachten:

  • Business Center met 4 vergaderzalen en 4 boardrooms
  • Breed aanbod aan accommodaties inclusief 118 hotelkamers met zeezicht
  • Multifunctionele sporthal
  • Breed aanbod aan restaurants en feestlocaties
  • Ruim aanbod aan activiteiten
  • Eindeloze ontspanningsmogelijkheden (o.a. de Aqua Mundo)
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Met één vast aanspreekpunt stellen wij samen met u graag alles in het werk om er voor u en uw gasten een onvergetelijk verblijf van te maken.

Meer informatie: Center Parcs Zandvoort of mail naar business.solutions.zv@groupepvcp.com
Algemene informatie Center Parcs: Center Parcs Algemeen


Circuit Zandvoort Hospitality Circuit Zandvoort - Zandvoort Circuit Run
Circuit Zandvoort Hospitality kijkt wederom uit naar de samenwerking met Le Champion voor de Zandvoort Circuit Run. In 2017 hebben wij hard gewerkt aan de NIEUWE horeca hotspots op het Circuit. Naast het Restaurant Bernie’s B&K, met uitkijk op de Tarzanbocht, hebben wij nu ook een Heineken Paddock Bar op Paddock 2!

Ook nieuwsgierig geworden? Breng een bezoekje aan www.bernies.nl of kom langs!


Headline Interactive Logo Headline - Zandvoort Circuit Run
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.