• Odlo Runningshirt

Odlo Runningshirt

Speciaal voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is er een hip en functioneel Runningshirt ontworpen. Ook dit jaar kun je kiezen uit een herenshirt (recht model) en een damesshirts (getailleerd model). De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL.

 Odlo Runningshirt – herenmodel

 

Odlo Runningshirt – damesmodel

 

Het Runningshirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving en kost slechts € 19,95 (incl. BTW). In dit geval krijg je het Runningshirt  in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag). Je kan het Runningshirt dan tijdens het evenement dragen en hoeft geen moeite meer te doen het shirt tijdens het evenement op te halen! Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het Runningshirt niet toegestuurd. Zij kunnen hun Runningshirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen.

Zolang de voorraad strekt wordt het Runningshirt ook verkocht tijdens het evenement op zondag 25 maart in de Runnerstent op Paddock 2. De prijs is dan € 25,- (incl. BTW).