Toeschouwers

Speciale locaties voor supporters

Kom je lopers aanmoedigen? Op het circuit zijn diverse locaties waar je als supporter het beste uitzicht hebt, bijvoorbeeld het Supporters Terras boven de Pitboxen (toegang via de trappen op Paddock 1). Vanaf het terras heb je zicht op zowel de start als finish. 

Op diverse plaatsen langs de baan kun je ook deelnemers aanmoedigen. Deze locaties zijn toegankelijk vanaf Paddock 2, achter de Paddock Club. Na afloop is het bovendien gezellig nagenieten op één van de paddocks of in de Paddock Club.

 

Eretribune

Tijdens het evenement is de eretribune, met zicht op de start en finish en een zeer groot gedeelte van het racecircuit, vrij toegankelijk. De eretribune biedt voldoende plaatsen en is alléén bereikbaar via Parking A.

Publiekscatering

In de Paddock Club en op Paddock 2 staan diverse cateringpunten, waar je iets te eten en/of drinken kan kopen. 

Dorpsfeest Zandvoort

Gelijktijdig met de Zandvoort Circuit Run organiseren ondernemers in Zandvoort het Dorpsfeest Zandvoort. In het centrum kunnen jouw supporters zich goed vermaken terwijl ze wachten op jouw doorkomst. Geniet samen met de lopers na op de terrasjes of bij één van de restaurants met het speciale Zin in Zandvoort Menu voor slechts € 25,00.