Goede doel

De Runner’s World Zandvoort Circuit Run zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 12e editie is Fonds Gehandicaptensport. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting.

Over Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen sporters met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Dus voor 1 op de 10 sporters is het helaas nog niet vanzelfsprekend dat je kunt sporten. Sta met sporters met een handicap, schouder aan schouder, bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run aan de start. Samen, als een team zorgen wij dat iemand met een lichamelijke, zintuigelijke en/of verstandelijke handicap, jong of oud, net zoals jij en ik, ook het plezier van sporten krijgt. Want pas als iedereen kan sporten, is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen. 

Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl of neem een kijkje op de sportcommunity Unieksporten.nl. Daar vind je ook de verenigingen die aangepast sporten aanbieden. Uniek Sporten is een mooi voorbeeld van een belangrijk project om de 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap ook het plezier van sporten te geven.

Rotaryclub Zandvoort

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.