Goede doel

De Zandvoort Circuit Run zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 13e editie is Stichting Hartekind. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting.

Over Stichting Hartekind

Elk jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren. 90% van deze kinderen wordt volwassen, maar helaas sterft 10% nog altijd aan de gevolgen hiervan. Dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren.

Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Door mee te doen aan de Circuit Run steun je wetenschappelijk onderzoek. Samen staan we sterker, samen maken we het verschil voor alle 25.000 hartekinderen in Nederland! Kijk op www.hartekind.nl voor alle (lopende) onderzoeken die gefinancierd worden.

Rotaryclub Zandvoort

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Prijzen

Deelnemers die een bijdrage doen, maken kans op een midweek/weekend voor 4 personen in Qurios Ameland of een midweek/weekend voor 4 personen in Qurios Bloemendaal; aangeboden door Qurios Holiday Retreat en de Vakantie Makelaar.

 

Daarnaast biedt Hotel de Zeespiegel in Zandvoort een overnachting aan voor 2 personen aangevuld met een diner voor 2 op het Zandvoortse stand, aangeboden door strandpaviljoen Plazand.

De prijzen worden verloot door Notaris Van der Valk en worden op de dag van de Zandvoort Circuit Run bekendgemaakt.

De prijswinnaars ontvangen de prijzen op een speciale avond waar zij later over worden geinformeerd.