Goede doel

De Zandvoort Circuit Run zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 13e editie is Fonds Gehandicaptensport. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting.

Over Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen sporters met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Dus voor 1 op de 10 sporters is het helaas nog niet vanzelfsprekend dat je kunt sporten. Sta met sporters met een handicap, schouder aan schouder, bij de Zandvoort Circuit Run aan de start. Samen, als een team zorgen wij dat iemand met een lichamelijke, zintuigelijke en/of verstandelijke handicap, jong of oud, net zoals jij en ik, ook het plezier van sporten krijgt. Want pas als iedereen kan sporten, is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen.

Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl of neem een kijkje op de sportcommunity Unieksporten.nl. Daar vind je ook de verenigingen die aangepast sporten aanbieden. Uniek Sporten is een mooi voorbeeld van een belangrijk project om de 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap ook het plezier van sporten te geven.

Rotaryclub Zandvoort

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Prijzen

Deelnemers die een bijdrage doen, maken kans op een midweek/weekend voor 4 personen in Qurios Ameland of een midweek/weekend voor 4 personen in Qurios Bloemendaal; aangeboden door Qurios Holiday Retreat en de Vakantie Makelaar.

 

Daarnaast biedt Hotel de Zeespiegel in Zandvoort een overnachting aan voor 2 personen aangevuld met een diner voor 2 op het Zandvoortse stand, aangeboden door strandpaviljoen Plazand.

De prijzen worden verloot door Notaris Van der Valk en worden op de dag van de Zandvoort Circuit Run bekendgemaakt.

De prijswinnaars ontvangen de prijzen op een speciale avond waar zij later over worden geinformeerd.