• Inleiding

Inleiding

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run halve marathon, 12 km en 5 km.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 5 km, die volledig op het circuit afspeelt. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km.

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. 

Dit jaar is het Fonds Gehandicaptensport uitgekozen als het officiële goede doel. Donaties komen tot stand door middel van een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort.