Informatie toeschouwers

Speciale locaties voor supporters
Kom je lopers aanmoedigen? Op het circuit zijn diverse locaties waar je als supporter het beste uitzicht hebt, bijvoorbeeld het Supporters Terras boven de Pitboxen (toegang via de trappen op Paddock 1). Vanaf het terras heb je zicht op zowel de start als finish.

Op diverse plaatsen langs de baan kun je ook deelnemers aanmoedigen. Deze locaties zijn toegankelijk vanaf Paddock 2, achter de Runnerstent. Na afloop is het bovendien gezellig nagenieten op één van de paddocks of in de Runnerstent.

Eretribune
Tijdens het evenement is de eretribune, met zicht op de start en finish en een zeer groot gedeelte van het racecircuit, vrij toegankelijk. De eretribune biedt voldoende plaatsen en is alléén bereikbaar via Parking A.

Publiekscatering
In de Runnerstent en op Paddock 2 staan diverse cateringpunten, waar je iets te eten en/of drinken kan kopen. Ook kun je terecht bij restaurant Bernie’s op Paddock 1.

Dorpsfeest Zandvoort 
Ondernemers in Zandvoort organiseren het Dorpsfeest Zandvoort. Dit betekent volop gezelligheid in het centrum. Geniet samen met de lopers na op de terrasjes of bij één van de restaurants met het speciale Zin in Zandvoort Menu voor slechts € 25,00. Meer info: zandvoortcircuitrun.nl

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief