Start & Finish

Start
De start vindt plaats vanuit de Pitstraat op Circuit Zandvoort. De starttijden per categorie zijn als volgt:

(De actuele tijden volgen nog)

StarttijdCategorieStartnummersKleur
12.10 uurSnelle lopers16.000-16.999Geel
12.12 uurHalve marathon Business Run, Le Champion leden en Runner’s World abonnee’s17.000-18.499Groen
12.15 uur Halve marathon Recreatiegroep18.500-19.999Oranje

Startvakken
Je start vanuit de Pitstraat op Circuit Zandvoort. Bij de Pitboxen staan de kleuren aangegeven van de diverse startvakken, deze corresponderen met de kleur op jouw startnummer. Via deze Pitboxen bereik je het juiste startvak. Je kunt vanaf een half uur voor jouw start het startvak in.

De deelnemers aan de recreatieloop worden ingedeeld in tijdgroepen op basis van de bij inschrijving opgegeven verwachte eindtijd.

Let op: het is beslist niet toegestaan in een eerdere startgroep te starten. Starten in een latere startgroep is wel mogelijk. Het is daarnaast ook toegestaan om een kortere afstand te lopen, dan waarvoor je hebt ingeschreven.

Finish
Je finisht voor de eretribune op het circuit. Na de finish loop je direcht door naar de laatste pitstop en ontvang je een herinneringsmedaille en een flesje Isostar. Als je doorloopt kom je op Paddock 1, waar een waterpost is.

Massage
Tussen 11.00 en 16.00 uur kan je kosteloos gebruik maken van een massage in de Runnerstent. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

download