Goede doel

Doe een vrijwillige donatie aan Fonds Gehandicaptensport
Gelijktijdig met jouw inschrijving voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kun je een vrijwillige bijdrage doen aan Fonds Gehandicaptensport.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen sporters met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Dus voor 1 op de 10 sporters is het helaas nog niet vanzelfsprekend dat je kunt sporten. Sta met sporters met een handicap, schouder aan schouder, bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run aan de start. Samen, als een team zorgen wij dat iemand met een lichamelijke, zintuigelijke en/of verstandelijke handicap, jong of oud, net zoals jij en ik, ook het plezier van sporten krijgt. Want pas als iedereen kan sporten, is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen. 

Kijk op www.fondsgehandicaptensport.nl of neem een kijkje op de sportcommunity Unieksporten.nl. Daar vind je ook de verenigingen die aangepast sporten aanbieden. Uniek Sporten is een mooi voorbeeld van een belangrijk project om de 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap ook het plezier van sporten te geven.

Prijzen
Deelnemers die een bijdrage doen, maken kans op een midweek of weekend voor 4 personen in Center Parcs Park Zandvoort en een minicruise IJmuiden- Newcastle voor 2 personen met DFDS Seaways. Beide prijzen worden verloot door Notaris Van der Valk en worden op de dag van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run bekend gemaakt in de Runnerstent, Paddock 2 op het racecircuit.

Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Tel. 023-57 20000
www.centerparcs.nl

Rotaryclub Zandvoort
Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief