• Jouw eigen ruimte op Paddock 2

Jouw eigen ruimte op Paddock 2

Wij presenteren samen met onze partner Intertent de mogelijkheid om met jouw businessteam(s) een eigen accommodatie te huren op de Business Paddock. De Business Paddock waarbij het voor bedrijven eenvoudig mogelijk is gemaakt om een luxe tentruimte te huren voor teamleden, relaties en toeschouwers op een unieke locatie, te midden van andere bedrijven op het circuit.

De Business Paddock wordt gebouwd nabij de start en finish en bij de gezamenlijke Businessruimte ‘Dutch Grand Prix Lounge’. De luxe ruimte is verwarmd en voorzien van verlichting. Verder is de accommodatie ingericht met statafels, krukken en picknicksets. Iedere ruimte heeft een eigen toegangsdeur en is voorzien van ramen met vrij uitzicht op het circuit. Vanzelfsprekend is het mogelijk een eigen bedrijfsuiting te bevestigen aan uw ruimte.

De kosten voor een eigen luxe ruimte komen bovenop het reguliere inschrijfgeld voor teams. Wij hebben de volgende standaard afmetingen en tarieven opgesteld (excl. BTW):

  • VIP Lounge 48 m2: € 1.500,-
  • VIP Lounge 60 m2: € 2.250,-
  • VIP Lounge 96 m2: € 2.950,-

De catering zal indien gewenst verzorgd worden door cateraar Vermaat.  

Heeft u interesse in een luxe ruimte op de Business Paddock, stuur dan jouw contactgegevens naar businessloop@lechampion.nl