Startnummer

Heb jij vragen over jouw Zandvoort Circuit Run startnummer? Bekijk hier alle informatie over de startnummers.

Jouw Zandvoort Circuit Run startnummer valt uiterlijk vrijdag 27 maart 2020 bij jou op de deurmat.

Geen startnummer ontvangen?

Heb jij nog geen startnummer ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve startnummer. 

Let op! De startnummers worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het startnummer al binnen heeft en jij nog niet.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in de Paddock Club op Paddock 2. Deze is geopend vanaf 9.00 uur tot 13.45 uur. Er is géén Helpdesk in het startgebied.

Startnummer annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 17 februari 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. 

​Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar. 

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere hardloper. Dit kan je doen via de vraag & aanbodpagina op de website. Deze pagina komt beschikbaar na 16 maart 2020.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand hardlopen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Je kan met jouw startnummer gewoon starten vanuit het vergelijkbare startvak bij de 12 of 4 kilometer. Hier hoeft jij dus niets voor te doen. Als jouw toegewezen kleur niet aanwezig is, dan moet je starten in het laatste startvak.

Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!

Startnummer overdragen

Via Mijn account kan je jouw inschrijving overgedragen. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is mogelijk t/m vrijdag 27 maart 11.59 uur.

Let op! De naam op het startnummer kan na 24 februari 2020 niet meer gewijzigd worden. Ook kunnen wij het startvak na deze datum niet meer wijzigen. Als jij een startnummer overneemt, neem jij dus ook het startvak van de vorige deelnemer over. Wel wordt de naam in het systeem veranderd en komt jouw naam goed in de uitslagen te staan.

Startvakken 

De startvakken worden ingedeeld op basis van de verwachtte eindtijd die jij hebt ingevuld tijdens jouw inschrijving. De verwachtte eindtijd kan gewijzigd worden tot 24 februari 2020 door in te loggen in Mijn account.

Mocht je toch in een ander startvak willen starten, dan kan je altijd later starten. Eerder starten mag niet, later wel.