Kids Circuit Run

Heb jij altijd al eens op een echt racecircuit willen hardlopen? Doe dan mee aan de Kids Circuit Run op zondag 29 maart. Je kunt kiezen uit twee afstanden: afstanden: 900 meter (4 t/m 7 jaar) of 2,6 km (8 t/m 12 jaar).

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan online in en ontvang jouw startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race.

Het is ook mogelijk om op de dag zelf tussen 9.30 en 10.30 uur in te schrijven in de Runnerstent (Paddock 2) tegen betaling van € 5,-. Let op! De uitslag van de kinderen die op de dag zelf inschrijven, is later beschikbaar dan wanneer je vooraf hebt ingeschreven.

Kids Circuit Run 900 meter € 4,-
Inschrijven
Kids Circuit Run 2,6 km € 4,-
Inschrijven

Start en finish

Voorafgaand aan de start van de Kids Circuit Run wordt er een speciale warming-up gegeven. Na de finish ontvang je een mooie medaille. Ook loop je met een tijdregistratiechip, dan kun je na afloop terugzien hoe hard jij hebt gelopen!

Startvakken

KIDS CIRCUIT RUN   
STARTTIJDONDERDEELSTARTNUMMERKLEUR VAK
10.30 uurCircuit Run Special 900 meter Geel
10.40 uurKids Circuit Run 6/7 jaar Geel
 Kids Circuit Run 4/5 jaar Groen
10.50 uurKids Circuit Run 11/12 jaarK3.000 – K3.999Oranje
 Kids Circuit Run 10 jaarK4.000 – K4.999Blauw
 Kids Circuit Run 8/9 jaarK5.000 – K5.999Rood

Parcours

Je start vanuit de Pitstraat, waar normaal de raceauto’s van start gaan. Daarna ren je door de scherpe Tarzanbocht en over de Hunzerug. Je komt onderweg een paar raceauto’s tegen en ook hoor je gave muziek. Vlak voor de finishlijn zien jouw ouders je vanaf het Supportersterras door de bocht komen op weg naar de eindstreep.

Begeleiding kinderen
Ouders met kinderen van 4 t/m 6 jaar mogen met hun kind meelopen over het parcours. Begeleiding bij oudere kinderen is niet toegestaan. Vanaf het Supporters Terras boven de Pitboxen is de start en de finish goed te volgen.

Tijdslimiet
Bij de Kids Circuit Run geldt een tijdslimiet van 30 minuten.

Kinderactiviteiten
Na de loop vindt er op Paddock 2 een aantal jeugdactiviteiten plaats. Welke activiteiten dit zijn, is nog een verrassing, maar het is zeker de moeite waard om te blijven. Zo kun je ook meteen de toplopers aanmoedigen tijdens de 12 km wedstrijd.