4 km (One Lap)

De ideale afstand om het circuit in Zandvoort te ontdekken. Wil je jouw tijd meten over één hele ronde over het circuit en vergelijken met de echte Formule 1 Coureurs? Schrijf je dan in voor de 4 km.

Parcours 4 km (One Lap)

Het 4 km parcours van de Zandvoort Circuit Run speelt zich volledig af op het Circuit van Zandvoort. Het is aan jullie om het circuit op te warmen voor de Formule 1 coureurs. Vertrek vanuit Pole Position vanuit de Pitstraat naar de scherpe Tarzanbocht en kort daarna de Hunzerug. Slingerende kilometers en kleine klimmetjes dagen je vervolgens uit om de snelste versie van jezelf te laten zien.

Klik hier voor meer informatie over het parcours van de 4 km.

Start & finish

De start en finish van alle onderdelen is op het Circuit van Zandvoort. De starts vinden plaats vanuit de spectaculaire Pitstraat, de finish is voor de indrukwekkende eretribune op het racecircuit.

START

Startvakken

Je start vanuit de Pitstraat op het Circuit Zandvoort. Bij de Pitboxen staan de kleuren aangegeven van de diverse startvakken, deze corresponderen met de kleur op jouw startnummer. Via deze pitboxen bereik je het juiste startvak. Je kunt vanaf een half uur voor jouw start het startvak in.

Let op! Het is beslist niet toegestaan in een eerdere startgroep te starten. Starten in een latere startgroep is wel mogelijk. Het is daarnaast ook toegestaan om een kortere afstand te lopen, dan waarvoor je hebt ingeschreven.

4 KM (ONE LAP)   
STARTTIJDONDERDEELSTARTNUMMERKLEUR VAK
11.15 uurBusiness Run11.000 – 11.999Geel
11.17 uurLe Champion Leden & Runner’s World abonnees12.000 – 12.999Groen
11.20 uurRecreatiegroep 113.000 – 14.499Oranje
11.20 uurRecreatiegroep 114.500 – 15.499Blauw

Warming-up

Voor de start wordt een speciale warming-up in de Pitstraat (startvak) aangeboden door sportcentrum Kenamju Zandvoort. Doe mee en sta goed opgewarmd aan de start van de 4 km.

Kleed- en douchegelegenheid

Er is tijdens de Zandvoort Circuit Run geen mogelijkheid tot douchen.

Kledinginname

Je kleding kan je inleveren bij de Kledinginname op het Circuit Park Zandvoort. De Kledinginname is gelegen nabij de Runnerstent op Paddock 2. Als je via de hoofdingang en de toegangsweg naar het circuit loopt, dan kom je op Paddock 2. Bij inlevering van je (kleding)tas krijg je een sticker op je startnummer geplakt. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen. Inlevering is wel op eigen risico.

Lockerwagen

Tegenover de kledinginname wordt een lockerwagen geplaatst. De kosten voor het huren van een locker zijn € 5,00 waarvan € 2,00 borg wordt gerekend. Let op! Laat je kleding niet achter bij de startvakken en bind deze niet vast aan de hekken, want deze wordt direct na de start verwijderd.

FINISH

De finish vindt plaats voor de eretribune op het Circuit Zandvoort. Na de finish loop je direct door naar de laatste pitstop en ontvang je een herinneringsmedaille en een flesje Isostar. Op Paddock 1 wordt een waterpunt ingericht.