5 km

5 km 31 maart 2019 € 12
Schrijf je nu in!

Parcours

Het 5 km parcours van de Runner’s World Zandvoort Circuit speelt zich volledig af op het Circuit Zandvoort. Voorafgaand aan jouw start worden de spieren opgewarmd met een gezamenlijke warming-up onder leiding van ervaren instructeurs van Kenamju Zandvoort.

Na het startschot vanuit de indrukwekkende Pitsstraat volgt na 200 meter de scherpe Tarzanbocht en kort daarna de Hunzerug. Slingerende kilometers en kleine klimmetjes dagen je vervolgens uit om de snelste versie van jezelf te laten zien.

Klik hier voor meer informatie over het parcours van de 5 km.

Start & finish

Startbewijs

Jouw startnummer wordt in de week van het evenement per post thuis gestuurd. Mocht je het startnummer onverhoopt niet ontvangen, kom dan op 31 maart naar de helpdesk. De helpdesk vind je in de Runnerstent op Paddock 2.

Gegevens achterop startnummer

Om bij een ongeval adequaat te kunnen handelen, is het zeer belangrijk om achterop het startnummer jouw naam, een tijdens de loop bereikbaar telefoonnummer en medische gegevens te noteren.

Start

De start en finish van alle onderdelen is op het Circuit van Zandvoort. De starts vinden plaats vanuit de spectaculaire Pitstraat, de finish is voor de indrukwekkende eretribune op het racecircuit.

Je start vanuit de Pitstraat op het Circuit Zandvoort. Bij de Pitboxen staan de kleuren aangegeven van de diverse startvakken, deze corresponderen met de kleur op jouw startnummer. Via deze pitboxen bereik je het juiste startvak. Je kunt vanaf een half uur voor jouw start het startvak in.

Om 11.00 uur wordt een speciale warming-up in de Pitstraat (startvak) aangeboden door sportcentrum Kenamju Zandvoort. Doe mee en sta goed opgewarmd aan de start van de 5 km.

Let op! Het is beslist niet toegestaan in een eerdere startgroep te starten. Starten in een latere startgroep is wel mogelijk. Het is daarnaast ook toegestaan om een kortere afstand te lopen, dan waarvoor je hebt ingeschreven.

Finish

De finish vindt plaats voor de eretribune op het Circuit Zandvoort. Na de finish loop je direct door naar de laatste pitstop en ontvang je een herinneringsmedaille en een flesje Isostar. Op Paddock 1 wordt een waterpunt ingericht.

Bekijk hier de after movie van 2018!