VIP Unit

Met de groei van het aantal deelnemers aan de Business Run, groeit ook de vraag naar hospitality mogelijkheden. Wij presenteren daarom samen met onze partner Intertent de mogelijkheid om met uw businessteam(s) een eigen VIP Accommodatie te huren op de Business Paddock. De Business Paddock is een ‘tentendorp’ waarbij het voor bedrijven eenvoudig mogelijk is gemaakt om een luxe tentruimte te huren voor teamleden, relaties en toeschouwers op een unieke locatie, te midden van andere bedrijven op het circuit.

De Business Paddock wordt gebouwd op Paddock 2 midden op het circuit, nabij start/finish en bij de gezamenlijke Businessruimte Pit Lane. De luxe ruimte is verwarmd en voorzien van verlichting. Verder is de accommodatie ingericht met statafels, krukken en picknicksets. Iedere ruimte heeft een eigen toegangsdeur en is voorzien van ramen met vrij uitzicht op het circuit. Vanzelfsprekend is het mogelijk een eigen bedrijfsuiting te bevestigen aan uw VIP Accommodatie.

De kosten voor een eigen luxe VIP Accommodatie komt bij het reguliere inschrijfgeld voor teams. Wij hebben de volgende standaard afmetingen en tarieven voor u opgesteld (excl. BTW):

VIP accommodatie 48 m2: EUR 1.500,-
VIP accommodatie 60 m2: EUR 2.250,-
VIP accommodatie 96 m2: EUR 2.950,-

De catering zal indien gewenst verzorgd worden door cateraar Vermaat.  

Heeft u interesse in een luxe VIP accommodatie op de Business Paddock, stuur dan uw contactgegevens naar businessloop@lechampion.nl.