Hospitality

Met de groei van het aantal deelnemers aan de Business Run, groeit ook de vraag naar hospitality mogelijkheden. Wij presenteren daarom samen met onze partner Intertent de mogelijkheid om met jouw businessteam(s) een eigen VIP Accommodatie te huren op de Business Paddock. De Business Paddock is een ‘tentendorp’ waarbij het voor bedrijven eenvoudig mogelijk is gemaakt om een luxe tentruimte te huren voor teamleden, relaties en toeschouwers op een unieke locatie, te midden van andere bedrijven op het circuit.

De Business Paddock wordt gebouwd nabij de start en finish en bij de gezamenlijke Businessruimte ‘Dutch Grand Prix Lounge’. De luxe ruimte is verwarmd en voorzien van verlichting. Verder is de accommodatie ingericht met statafels, krukken en picknicksets. Iedere ruimte heeft een eigen toegangsdeur en is voorzien van ramen met vrij uitzicht op het circuit. Vanzelfsprekend is het mogelijk een eigen bedrijfsuiting te bevestigen aan uw VIP Lounges.

De kosten voor een eigen luxe VIP Lounges komen bovenop het reguliere inschrijfgeld voor teams. Wij hebben de volgende standaard afmetingen en tarieven opgesteld (excl. BTW):

  • VIP Lounge 48 m2: € 1.500,-
  • VIP Lounge 60 m2: € 2.250,-
  • VIP Lounge 96 m2: € 2.950,-

De catering zal indien gewenst verzorgd worden door cateraar Vermaat.  

Heeft u interesse in een luxe VIP Lounge op de Business Paddock, stuur dan jouw contactgegevens naar businessloop@lechampion.nl