• Nieuws
  • Runner’s World Zandvoort Circuit Run bij uitstek ook een business event

Runner’s World Zandvoort Circuit Run bij uitstek ook een business event

De Runner’s World Zandvoort Circuit Run biedt op zondag 31 maart naast een individueel programma ook een aantrekkelijk business programma aan. Bedrijven kunnen met werknemers en collega’s meedoen aan de 5 of 12 km of halve marathon. Iedereen die meedoet aan de Business Run, wordt dit jaar op een nieuwe locatie ontvangen: de Paddock Club. Deze exclusieve ruimte bevindt zich aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Vanaf het grote terras met ruim zicht op de baan kunnen businesslopers volop genieten van dit spectaculaire evenement, met naar verwachting 13.000 hardlopers aan de start.

De Runner’s World Zandvoort Circuit Run leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje, waarbij teambuilding, vitaliteit en netwerken centraal staat. Organisator Le Champion biedt sportieve bedrijven een aantrekkelijk Businesspakket. Zo worden de pitboxen speciaal ingericht als kleedruimte mét douchegelegenheid, krijgen alle businessteams een bevoorrechte startpositie en beschikking over parkeerplekken op het circuit. Ook kunnen deelnemende teams exclusief gebruikmaken van de nieuwe Paddock Club, waar men naast eigen collega’s, ook werknemers van andere bedrijven kan ontmoeten. Bedrijven die voor hun lopers en supporters liever een eigen hospitality ruimte ter beschikking willen hebben, kunnen via partner Intertent een VIP accommodatie met catering huren op de Business Paddock.

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de 12 of 5 km of halve marathon (een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 lopers). Voor zowel de geoefende als beginnende hardloper staat er dus een uitdagende afstand op het programma. Deelnemers aan de twee langste afstanden maken naast het circuit, ook kennis met het strand en het gezellige centrum van Zandvoort. De 5 km speelt zich geheel af op het heuvelachtige circuit. Alle afstanden starten vanuit de Pitstraat en finishen voor de eretribune.

Op dit moment staan al 75 teams van verschillende bedrijven als Railsport Nederland, Tata Steel, FNV en het UWV ingeschreven voor de Business Run. De verwachting is dat er dit jaar weer 2.000 businesslopers aan de start staan. In totaal worden er ongeveer 13.000 deelnemers verwacht aan de start van de 12e editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Naast de Business Run kunnen ook individuele lopers meedoen aan één van de drie afstanden. Verder is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km. En in samenwerking met het goede doel Fonds Gehandicaptensport worden er twee onderdelen voor sporters met een beperking georganiseerd: de Circuit Run Specials 900 meter en 4 km. Wheelers en kinderen met een racerunner kunnen meedoen aan dit onderdeel.

Inschrijven is mogelijk t/m maandag 18 maart. Klik hier voor meer informatie.