• Nieuws
  • Gloednieuwe business locatie

Gloednieuwe business locatie

Samen met jouw collega’s als business team starten tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is al een spectaculaire gebeurtenis, maar tijdens komende editie op 31 maart 2019 wordt het nóg leuker voor business teams. Voor en na de run kunnen business teams terecht op een gloednieuwe locatie, namelijk bij Paddock Club die je in de Tarzanbocht vindt. Dit is de allereerste bocht van het parcours, waardoor je een perfect uitzicht hebt op de start van het hardloopevenement. 

Beleef met jouw collega’s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort en doe mee met de Business Run. Op zondag 31 maart 2019 kun je met jouw bedrijf meedoen aan de halve marathon, de 12 of de 5 km. Race in teamverband over het spannende circuit, strand, duinen en het dorp. Schrijf jouw business team nog snel in om te profiteren van alle business voordelen

  

Business run 31 maart 2019
Inschrijven