• Nieuws
  • € 12.500 opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport

€ 12.500 opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport

Namens de Rotaryclub Zandvoort (RCZ) heeft voorzitter Maarten van Wamelen maandagavond de opbrengsten van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2018 uitgereikt aan de twee goede doelen van dit jaar. Tevens werden twee deelnemers blij gemaakt met mooie prijzen, die ze gewonnen hadden bij de verloting die gekoppeld was aan de inschrijving .

Het Fonds Gehandicaptensport was het grote goede doel van dit jaar. “En na intern overleg is besloten dat het dat volgend jaar ook is”, zei Michael Landman van de Rotartyclub, voorafgaande aan de overhandiging van de cheque. De vertegenwoordigers Martijn Mettes en Mui-Ling Wang van Fonds Gehandicaptensport kregen vervolgens een cheque ter grote van € 12.500 aangeboden. Ook de Stichting Community Services van RCZ, die lokale doelen ondersteunt, mocht een cheque in ontvangst nemen. Vertegenwoordiger Dick Duijves was erg blij met het bedrag van € 5.933, waarmee hulp binnen Zandvoort geboden kan worden. Onder andere het zomerjeugdkamp van Pluspunt wordt mede daarmee mogelijk gemaakt. 

Tot slot was er ook dit jaar weer een loterij verbonden aan de inschrijving voor het evenement. De twee prijswinnaars waren volkomen verrast door hun mooie prijzen. Marije de Jong won een ‘Weekendje weg naar Zandvoort’en Richard Leeman een mini cruise van IJmuiden naar Newcastle.