Kies voor de Business Run in Zandvoort

De Business Run van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is dé ideale gelegenheid om samen met je collega’s je team te versterken op geestelijk en lichamelijk gebied!

Elk bedrijf is welkom

Afgelopen jaar hebben ruim 1.800 medewerkers van verschillende bedrijven als Sky Radio, TNS NIPO, Vrije Universiteit en Capgemini meegedaan aan de Business Run van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run! Dit waren 181 bedrijven, groot en klein. Iedereen is welkom! De Business Run staat voor teambuilding, gezelligheid én sportiviteit. Op het programma staan drie afstanden: 5 en 12 km en de halve marathon, dus er is voor iedereen een geschikte afstand. Je kunt je inschrijven als team met maximaal 10 deelnemers, natuurlijk kun je meerdere teams opgeven. 

Download de businessbrochure voor meer informatie.

Enthousiast? Schrijf je in!

Wil jij ook samen met je collega’s deze sportieve uitdaging aangaan? Versterk dan jullie band door je in te schrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run als Businessteam!