Inleiding

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 10e editie op zondag 26 maart 2017 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de 12 km dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km.

Tijdens het speciale jubileumjaar staat er ook een nieuwe afstand op het programma: de 21,1 km. Net als de 12 km gaat het parcours van deze uitdagende halve marathon over het circuit, het strand, de boulevard én het centrum.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 5 km, die zich volledig op het circuit afspeelt (ook als Businss Run). Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 0,9 of 2,5 km.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Park Zandvoort. De Rotaryclub Zandvoort selecteert hiervoor jaarlijks twee aansprekende goede doelen. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief