Goede doel

Doe een vrijwillige donatie aan Stichting Duchenne Parent Project
Duchenne logoGelijktijdig met jouw inschrijving voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kun je een vrijwillige bijdrage doen aan Stichting Duchenne Parent Project.

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Voor jongens met Duchenne Spierdystrofie houdt dit allemaal al voor hun 12e op.

Duchenne fotoHun spieren worden vanaf de geboorte langzaam afgebroken. Rond hun 12e jaar kunnen ze niet meer lopen en ook het gebruik van de armen wordt steeds moeilijker. Als de ademhalingsspieren te zwak worden, is beademing nodig en door verzwakking van de hartspier wordt Duchenne op gemiddeld 25-jarige leeftijd fataal. Er is de laatste jaren succesvol onderzoek gedaan naar mogelijkheden om de ziekte te vertragen en kwaliteit van leven te verbeteren. Hierdoor is de levensverwachting gestegen, maar we zijn er nog niet en de tijd dringt! Steun jij ons onderzoek en ga de Runner’s World Zandvoort Circuit Run rennen voor Duchenne!

Meer informatie: www.duchenne.nl

Prijzen
Deelnemers die een bijdrage doen, maken kans op een midweek of weekend voor 4 personen in Center Parcs Park Zandvoort en een minicruise IJmuiden- Newcastle voor 2 personen met DFDS Seaways. Beide prijzen worden verloot door Notaris Van der Valk en worden op de dag van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run bekend gemaakt in de Runnerstent, Paddock 2 op het racecircuit.

Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Tel. 023-57 20000
www.centerparcs.nl

Rotaryclub Zandvoort
Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule in ‘Zandvoort’, waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving, speciale Rotaryteams en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Park Zandvoort. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief