Nieuws /

“Ik word zelf ook heel vrolijk als ik andere mensen vrolijk zie”

“Ik word zelf ook heel vrolijk als ik andere mensen vrolijk zie” aldus één van de vele vrijwilligers  die tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run meehielpen om het evenement in goede banen te leiden. “Het wordt nooit saai en het is altijd leuk!” Wij liepen achter de schermen mee en kwamen tot deze reportage!

Elk jaar organiseert Le Champion meer dan 60 hardloop- fiets- en wandelevenementen. Van grote legendarische evenementen tot kleine evenementen die de sfeer doen herleven. Jij kan hier onderdeel van uitmaken!

Ben jij een echte sportliefhebber? Wil jij Le Champion evenementen van dichtbij meemaken? Ben jij op zoek naar extra ervaring in het mede-organiseren of begeleiden van deze evenementen? Jij kunt straks één van de 4.000 vrijwilligers zijn die deze evenementen mogelijk maken. Of je nou aan de slag gaat op het parcours, bij organisatiestands of als social media expert: samen creëren wij onvergetelijke belevenissen.

Meld je aan via http://www.lechampion.nl/vrijwilligers/

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief